Τομείς Δραστηριότητας

Εισαγωγή

Οι αγορές στις οποίες απευθύνεται η Ecolab σε παγκόσμιο επίπεδο, περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών καθαρισμού και απολύμανσης.  Ενώ τα εμπορικά μας τμήματα επικεντρώνονται σε εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, ταυτόχρονα εργάζονται και διατμηματικά πέρα από γεωγραφικά όρια, υποστηρίζοντας τους πελάτες μας.

 Το αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας είναι διευρυμένο. Παρέχουμε ένα εκτεταμένο εύρος επιλογών για τον καθαρισμό και την απολύμανση, το οποίο απευθύνεται στις διαφορετικές κατηγορίες πελατών μας ανά το κόσμο και περιλαμβάνει από τον καθαρισμό των ποτηριών μέχρι την εξάλειψη εντόμων και την απολύμανση των χειρουργείων. Από το Αγρόκτημα μέχρι το Πιάτο σας, συναντάτε την Ecolab να παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές υγιεινής στα εργοστάσια παραγωγής των πιο γνωστών εταιρειών της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών. Παρέχοντας Προστασία 360ο, διασφαλίζουμε την Ισορροπημένη Υγιεινή, τις συνθήκες διαβίωσης των ασθενών σε μονάδες υπηρεσιών Υγείας και την ικανοποίηση των επισκεπτών στις ξενοδοχειακές μονάδες.  Ανεξάρτητα από το αντικείμενο των δραστηριοτήτων σας, είτε αυτό αφορά συνεργεία καθαρισμού, τροφοδοσία φαγητού, ενοικίαση ιματισμού ή βιομηχανικά πλυντήρια, η Ecolab είναι η πρώτη σας επιλογή για βιώσιμες λύσεις.

Παρακαλούμε ανατρέξτε στο αριστερό μέρος της σελίδας και επιλέξτε τον τομέα στον οποία δραστηριοποιήστε ή την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει.

Back to Top